ضمیر ناخودآگاه و طرز القاء کردن در آن را یاد بگیرید؟

ضمیر ناخودآگاه یک موهبت بزرگ الهی است و باید بخاطر آن از خداوند بزرگ عالم سپاسگزاری کنیم. ما در مجله اینترنتی برفانک در مورد ضمیر ناخودآگاه و طرز القاء کردن در آن را یاد بگیرید، بیشتر توضیح خواهیم داد.

ضمیر ناخودآگاه

 

ابتدا هرگونه افکار منفی را از ذهن خود بیرون کرده و مشتاقانه و بطور واقعی تصمیم بگیرید از این ضمیر برای رسیدن به اهداف خود کمک بگیرید. بعد از اینکه تفکر مثبت پیدا کردید و خالصانه در انتظار کمک از این ضمیر برای رسیدن به اهداف خود شدید، در اطاقی نسبتاً آرام و ساکت بر روی تخت یا زمین بحالت طاقباز (خوابیده به پشت) دراز بکشید (البته در حالت نشسته و ایستاده نیز می توان در این ضمیر القاء کرد ولی وضعیت خوابیده به پشت مناسب تر است).

ابتدا چند نفس عمیق بکشید .سپس سعی کنید تمامی عضلات بدن را کاملاً شل و آرام کنید. بعد از اینکه عضلات بدن آرامش کاملی پیدا کردند، بحالت آرام و خونسرد با استفاده از قوه تخیلی شروع به القائاتی در ضمیر ناخودآگاه بکنید.

فرضاً اگر می خواهید تمرکز حواس خود را بهبود بخشید کافیست حدود ۳ دقیقه خود را طوری تصور کنید که دارید کتاب مشکلی را با تمرکز کامل می خوانید و تمامی مطالب آنرا بخوبی می فهمید. اگر می خواهید در کنکور قبول شوید باید رشتهٔ مورد علاقه خودتان را در ضمیر ناخودآگاه القاء کنید.

همینطور بخاطر سپاری صحیح و سریع مطالب، تقویت حافظه و… بنابراین هر هدفی که دارید باید بعد از بدست آوردن آرامش کامل آن را در ضمیر ناخودآگاه مشتاقانه و با دید مثبت القاء کنید. (بدست آوردن آرامش کامل برای القاء کردن در ضمیر ناخودآگاه کاملاً ضروریست.)

 

طرز القاء کردن در ضمیر ناخودآگاه بطور خلاصه:

 

ضمیر ناخودآگاه

ا – تفکر مثبت

۲- چند تنفس عمیق

۳- آرامش کامل

۴- القاء در این ضمیر با استفاده از قوه تخیل

نکته مهم:

ممکن است بپرسید که چرا روش بخاطرسپاری مطالب، بهبود تمرکز حواس، تقویت حافظه و… را باید در ضمیر ناخودآگاه القاء کرد، آیا فقط القاء هدف نهایی در این ضمیر کافی نیست؟ چرا که همه این کارها برای قبولی در کنکور یا امتحان است.

ضمیر ناخودآگاه

 

در پاسخ باید گفت: اولاً – القاء هدف نهایی در ضمیر ناخودآگاه کاملاً ضروری و مفید است ولی اگر شما اهداف کوچکتری که در ارتباط با هدف اصلی هستند را نیز در ضمیر ناخودآگاه القاء کنید اثر القاء هدف نهایی را دو چندان خواهد کرد (مانند افزایش تمرکز حواس، یادگیری بهتر مطالب و…)

ثانیاً – این اهداف بظاهر کوچک هر کدام هدف مجزا و مهمی هستند. مثلاً شما با القاء، تمرکز حواس در ضمیر ناخودآگاه نه تنها موقع خواندن مطالب درسی بلکه برای خواندن هر مطلب دیگری و یا در انجام هر کاری تمرکز خواهید داشت.

ثالثاً – فقط القاء هدف بسیار بزرگ و مبهم ضمیر ناخود آگاه اثر چندانی ندارد. مثلاً داشتن آینده درخشان. اگر چه این هدف بسیار مطلوب و خوب است. ولی هدف فوق العاده بزرگی است و تنها القاء کردن آن در ضمیر ناخودآگاه کافی نیست. باید ببینید چه کارهایی برای داشتن اینده درخشان لازم است. (مانند داشتن تمرکز حواس بالاتر، حافظه قوی تر، صحت و سلامتی، موفقیت در آزمون ها و امتحانات و…) آن اهداف کوچکتر را هم باید در ضمیر ناخودآگاه القاء کنید.

 

Check Also

خطر کردن

خطر کردن را از کودکتان نگیرید

شما با دلسرد کردن بچه ها از خطر کردن ، از نظر روحی ارضا می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.