منشاء کلیهٔ بیماریهای ریه و لوله های برونشی فقط بد غذایی می باشد و هرگاه در معالجهٔ آن ازطریق درمان پزشکی رسمی عمل شود و به موضوع سوء تغذیه و رفع آن توجهی نگردد حملات برونشیت حاد تکرار می شود و به برونشیت مزمن می انجامد.در این مطلب از مجله زیگیل برایتان از برونشیت مزمن می گوییم.
علت ایجاد برونشیت مزمن چیست؟
ریه ها و لوله های برونشی مواد سمی و زایدی را که در نتیجه عادت به بدغذایی و مصرف زیاد مواد نشاسته ای و قندی ایجاد می شوند بخوبی جذب می کنند.
بخصوص اگر این غذاها عاری از مواد معدنی و به صورت تصفیه شده باشند.
موقعی که نان سفید، کیک و سایر غلات تصفیه شده، سیب زمینی پخته، شیرینی و نظایر آنها همراه با مواد قندی خورده شوند در همان موقع نزله شروع میشود
همین وضع موقعی پیش می آید که مقادیر زیادی گوشت و غذاهای گوشتی و مواد چربی مصرف شوند.منظور از مطالب فوق این نیست که هرکس به سبک فوق تغذیه کند به برونشیت مزمن مبتلا می شود،
بلکه ساختمان مزاجی افراد طوری است که بعضی ها استعداد ابتلای به روماتیسم را دارند و برخی دیگر به ورم اعصاب و افرادی به اسیدوز شدید و عده ای نیز به نزله یا برونشیت.
لیکن افرادی که بدین طریق زندگی می کنند بالاخره روزی به نوعی بیماری دچار خواهند شد.حال اگر سینهٔ شخصی در نتیجهٔ عادت به تنفس بد، افراط در استعمال دخانیات، کار و زندگی در فضای کثیف و آلوده،
تحمل درمان های بازدارندهٔ بیماریهای قبلی و غیره ضعیف شده باشد، بیشتر احتمال میرود که بیماری در او به صورت برونشیت ظهور کند.
پوشیدن لباس زیاد بخصوص زیرپوش های ضخیم نیز عامل مستعد کننده ای در ایجاد برونشیت است
درمان برونشیت مزمن به روش طبیعی چگونه است؟
شخص مبتلا به برونشیت مزمن به راحتی در می یابد که از علم پزشکی برای درمان او کاری ساخته نیست.علت آن هم آشکار است زیرا به علت ضمنی این اختلال که عادت به بد غذایی است توجهی نمی شود.
تجویز داروهای مختلف برای درمان برونشیت مزمن موجب اتلاف پول و وقت است.بعلاوه به سبب خاصیت بازدارندگی درمانهای قبلی، بیماری شدیدتر می شود.
تنها راه صحیح و منطقی درمان برونشیت مزمن اصلاح وضع تغذیه و سایر اشتباهاتی است که موجب بروز این عارضه گردیده است.
با توسل به درمان مزاجی بسیاری از مبتلایان به برونشیت های مزمن که به وسیلهٔ روشهای درمان پزشکی معالجه نشده و بیماری آنها را غیرقابل علاج تشخیص داده بودند شفا یافته است