مهارت های اجتماعی مفید در برقراری تعاملات اجتماعی

لازم است افراد با مھارت های اجتماعے در زندگی روزمره آشنا باشند. پژوهشگران مهارت های زیر را برای برقراری تعاملات اجتماعی موفق توصیه می کنند. ما در مجله اینترنتی برفانک در مورد مهارت های اجتماعی مفید در برقراری تعاملات اجتماعی، بیشتر توضیح خواهیم داد.

 

با چند مهارت اجتماعی آشنا شوید

توجه کردن به گفته های فرد مقابل.

ترغیب فرد مقابل به ابراز عقاید خود.

مکث کردن در پایان صحبت خود و ایجاد تعادل بین ابراز علاقه به صحبت های فرد مقابل و حرف زدن در مورد خود.

داشتن ظاهری آراسته و مرتب.

سایر مهارت های اجتماعی مهم شامل برقراری تماس چشمی مناسب و خود افشاگری به اندازه ی کافی است. در مورد تماس چشمی افراد ترجیح می دهند دوستان جدیدشان به اندازه ی کافی با آنها تماس چشمی برقرار کنند تا نسبت به هم احساس صمیمیت کنند، امانه آنقدر زیاد که به احساس خیره شدن بینجامد (کلینکه، ۱۹۸۶).

همین شرایط در مورد خود افشاگری نیز صادق است. دادن اطلاعات کافی در مورد خود به دیگران برای برقراری ارتباط صمیمانه ضروری است. اما مراقب باشید با خود افشاگری های زیاد از حد، دوستان جدید خود را خسته نکنید.

برای برخورداری از مهارتهای اجتماعی خوب، باید رفتارهایی را که ممکن است برای دیگران مطلوب و نامطلوب باشد، بسیار مهم است. وقتی شما بدون واسطه با دیگران ارتباط برقرار می کنید، فعالانه با دیگران درگیر می شوید.

شما به طور کلامی و غیر کلامی آنها را همراهی می کنید و این احساس را به آنها انتقال می دهید که با آنها هستید. تمام مهارت های اجتماعی که در اینجا مطرح می شوند به شما کمک می کنند تا بتوانید بی واسطه بودن خود را در تعاملات بین فردی تقویت کنید.

مهارت های اجتماعی

 

دو راه دیگر برای بی واسطه بودن در روابط اجتماعی

یادگیری و استفاده از اسامی افراد و استفاده از زبان بی واسطه است. هنگام ملاقات افراد، دانستن اسامی آنها به ایجاد ارتباط موثر کمک می کند. وقتی افراد هنگام تماس با ما، با تحمل زحمت زیاد، اسامی ما را در ذهنشان نگه داشته و به زبان می آورند، احساس می کنیم که به ما علاقمندند.

به عنوان مثال در مطالعه ای نشان داده شد زوج های متأهلی که همدیگر را به اسم صدا می کنند در مقایسه با زوج هایی که این کار را نمی کنند، بیشتر احساس نزدیکی و جور بودن با یکدیگر می کنند.

با وجود این، استفاده از اسامی افراد باید توأم با احتیاط باشد. وقتی افراد را بیش از اندازه با اسم بخوانیم تأثیر نامطلوبی بر آنها می گذارد. بهترین روش در جریان تعاملات اجتماعی به کار بردن یک یا دو بار نام افراد است. با این روش شما می توانید به شیوه ی غیر تصنعی و غیر مسلط، علاقه ی خود را به آنها نشان دهید.

استفاده از زبان بی واسطه، یک شیوه ی ارتباط شخصی و مستقیم با دیگران است.

زبان با واسطه، غیرمستقیم و فاصله انداز است. استفاده از زبان با واسطه ی غیرمستقیم، نوعی احساس دوری و جدایی را به فرد مقابل انتقال می دهد.

مهارت های اجتماعی

 

نمونه هایی از زبان با واسطه از این قرارند:

«آن گزارش بد نبود»

«احساس من نسبت به شما احترام آمیز است»

«رابطه ی دوستی ما نسبتاً نزدیک و صمیمانه است»

«می دانید یک جوذی از دست شما ناراحتم»

«پیراهن قشنگی به تن داری»

 

عبارات بالا را اگر به صورت زیر بیان کنید بیشتر به زبان بی واسطه تبدیل خواهد شد:

مهارت های اجتماعی

گزارش شما عالی بود»

«من برای شما احترام قائل ام»

«احساس می کنم فرد با استعدادی هستید»

«مهارت شما را در برخورد با دیگران تحسین می کنم»

«احساس می کنم با شما خیلی نزدیک هستم»

«از دستتان عصبانی هستم»

«پیراهن شما خیلی قشنگ است»

وقتی شما با زبان بی واسطه با دیگران ارتباط برقرار می کنید، بین خود و دیگران فاصله نمی اندازید و احساسات خود را بیان می کنید. بنابراین سعی کنید روراست و صریح باشید.

 

Check Also

خطر کردن

خطر کردن را از کودکتان نگیرید

شما با دلسرد کردن بچه ها از خطر کردن ، از نظر روحی ارضا می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.