10 علامت کمبود منیزیم در بدن و منابع منیزیم

ماده معدنی منیزیم برای سلامتی بدن لازمست و بدن در صورت کمبود آن به مشکل برمی خورد. از منابع غنی منیزیم می توان به تخم کدو، بادام هندی، تخم کتان، تخم آفتابگردان، جوانه گندم، خرما، موز، اسفناج پخته و … اشاره کرد. ضعف عضلانی، اسپاسم عضلانی، گرفتگی عضلات، اضطراب و … از علائم کمبود منیزیم در بدن هستند.

علامت کمبود منیزیم در بدن

علائم کمبود منیزیم

در این بخش از سایت برفانک مهمترین علائم کمبود منیزیم را به شما معرفی می کنیم. یکی از مهمترین علائم آن افسردگی و استرس است که سبب بیماری های روحی زیادی هم می شود. پس سعی کنید دائما مواد غذایی حاوی منیزیم را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

1- سردردهای میگرنی

یکی از مهمترین علائم کمبود منیزیم در بدن سردردهای میگرنی است. محققان عملا دریافته اند کسانیکه سردردهای میگرنی دارند نسبت به افراد عادی بیشتر دچار کمبود منیزیم هستند. پزشکان توصیه کرده ‌اند تا در صورت بروز علائم میگرن، حتما منیزیم را با مولتی ‌ویتامین مصرف کنید.

2- پوکی استخوان

پوکی استخوان یکی دیگر از عوارض کمبود mg است. در کنار مصرف مکمل‌های خوراکی منیزیم، شما می‌توانید از روغن منیزیم هم استفاده کنید، چون به راحتی از طریق پوست جذب می‌شود. همچنین میتوانید در کنار مکمل ها از مغزهای خوراکی، ماهی، گوشت قرمز، سبزیجات برگدار تیره، حبوبات، غلات کامل، و میوه‌ها استفاده کنید.

3- اضطراب و استرس

تنها علت اضطراب و استرس مشکلات زندگی نیست. به عنوان مثال کمبود منیزیم در بدن هم میتواند باعث استرس شما شود. پس در این موارد سعی کنید حتما از طریق آزمایش میزان mg خود را چک کنید تا از متعادل بودن آن مطمئن شوید.

4- تغییرات شخصیتی

تغییرات شخصیتی مانند آشفتگی و تحریک‌پذیری زیاد نشان دهنده‌ کمبود منیزیم است. شاید خیلی وقت ها متوجه چنین تغییراتی در وجود خود شده اید، ولی دلیلش را نمی دانستید. سعی کنید در این موارد حتما میزان منیزیم بدن خود را چک کنید و در صورت کمبود آن از مواد غذایی حاوی منیزیم استفاده کنید.

5- بی‌حسی و مورمور شدن

به گزارش سایت برفانک منیزیم روی سیستم عصبی تاثیر می‌گذارد، در نتیجه کرخی و لمسی بدن می‌تواند یک علامت کمبود منیزیم باشد. بدون منیزیم عصب ها و عضلات قادر به عملکرد درست نخواهند بود. کمبود منیزیم همچنین می‌تواند از ارسال سیگنال‌های مناسب از طرف بدن جلوگیری کند که باعث بی حسی و مورمور شدن بدن خواهد شد.

علامت کمبود منیزیم در بدن

6- سرگیجه و کمبود منیزیم

اگر گاهی وقتها دچار سرگیجه های طولانی می شوید ممکنست دچار کمبود منیزیم شده باشید. پس بهتر است حتما یک آزمایش بدهید و اگر منیزیم بدن تان کم بود از مکمل ها و مواد غذایی حاوی منیزیم استفاده کنید.

7- خستگی و کمبود منیزیم

خستگی طولانی مدت و دائمی می‌تواند یکی دیگر از نشانه های کمبود منیزیم باشد و این نوع خستگی تا زمانی که به میزان کافی منیزیم جذب نکنید از بین نخواهد رفت. به گزارش برفانک منیزیم به تولید و تبدیل انرژی کمک می‌کند و کمبود آن ممکنست موجب احساس ضعف عمومی و خستگی زیاد شود. برای حفظ انرژی و مقابله با این خستگی‌ها باید از منابع منیزیم استفاده کنید.

8- بیماری قلبی و کمبود منیزیم

یکی از فواید منیزیم برای بدن کاهش خطر ابتلا به مشکلات قلبی است. به طوری که طبق اطلاعات بدست آمده خطر ابتلا به حمله قلبی در کسانی که سطوح منیزیم پایینی دارند، ۸ برابر بیشتر از دیگران است. یکی دیگر از عوارض کمبود منیزیم ، خطر ابتلا به آترواسکلروز و آریتمی قلبی است. منیزیم به حفظ ریتم عادی قلب کمک می‌کند. پس اجازه ندهید هیچ وقت بدن تان با کمبود منیزیم مواجه شود.

9- سکته مغزی و کمبود mg

به گفته محققان ارتباط معکوسی بین منیزیم پلاسماتیک و عوامل خطر سکته مغزی مانند فشارخون بالا و دیابت وجود دارد و کمبود منیزیم مخصوصا در زنان یکی از علل اصلی سکته مغزی در آنان است.

10- دیابت نوع ۲

یکی دیگر از علائم کمبود منیزیم دیابت نوع 2 است. سطوح پایین منیزیم با رتینوپاتی دیابتی و کوری ارتباط دارد. طبق اطلاعات بدست آمده مصرف کافی منیزیم، حتی برای کسانی که دیابت ندارند، در ابتلا به آن تاثیر گذار است. منیزیم کافی، باعث بهبود حساسیت به انسولین می‌شود، فشار خون را تنظیم کرده و به افزایش متابولیسم کمک می کند.

 

مهمترین منابع منیزیم

برخی از منابع منیزیم عبارتند از :

۱. تخمه کدو
۲.بادام هندی
۳. سویای خشک بوداده
۴. سالمون وحشی
۵. برنج وحشی
۶. گشنیز خشک
۷. شکلات تلخ
۸. تخم کتان
۹. تخمه‌ی آفتابگردان
۱۰.جوانه گندم
۱۱. ملاس
۱۲. خرما
۱۳. بلغور جوی دوسر
۱۴. لوبیا چشم‌بلبلی
۱۵. موز
۱۶. گردوی پی‌کان
۱۷. ذرت زرد
۱۸. لوبیای پخته
۱۹. اسفناج پخته
۲۰. کنگر فرنگی
۲۱. شیر کامل
۲۲. آووکادو
۲۳ . بادام برزیلی
۲۴.میخک
۲۵. گردو
۲۶. دانه‌های کنجد
۲۷. دانه‌های کینوآ
۲۸. زیره‌ی سبز
۲۹. گیلاس و آلبالو
۳۰. هلو
۳۱. زردآلو
۳۲. تمشک
۳۳. بامیه
۳۴. کلم بروکلی
۳۵. چغندر
۳۶. فلفل دلمه‌ای سبز
۳۷. گندم سیاه
۳۸. لوزی ماهی
۳۹. برنج قهوه‌ای
۴۰. برگ چغندر
۴۱. ماست یا کِفیر
۴۲. بادام درختی
۴۳. انجیر

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت برفانک تقدیم کردیم بهره کافی را برده باشید.

منبع : https://www.barfanak.com

Check Also

عصاره برگ زیتون

4 مزیت مهم عصاره برگ زیتون

عصاره برگ زیتون دارای مزایای بسیاری بوده که از میان آن‌ها کاهش کلسترول و فشار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.